Word jij onze nieuwe tech-savvy (IT) stagiair?

Hey jij daar! Ja, jij! Ben jij iemand die warmloopt voor sneakers én tech? Heb je een passie voor techniek en ben je dol op het leggen van online verbanden om automatiseringen te bouwen? Vind je het tof om nieuwe ontdekkingen te doen processen te optimaliseren & automatiseren? Dan hebben we jou nodig!

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die niet per se een tech-guru hoeft te zijn, maar wel een beetje kaas heeft gegeten van online, tech en data. Ik begeleid je met plezier in alle facetten van ons werk.

CTO Sneakerhype, Djulan Gemesi

Wat ga je doen?

  • Werken met lowcode/nocode software

  • Processoptimalisatie d.m.v het combineren van IT & Business

  • Basiskennis van HTTP, JSON, HTML, CSS toepassen (niet verplicht om deze kennis in huis te hebben, wel mooi meegenomen)

  • Automations bouwen (Zapier / make.com )

  • Basis data science kennis (In de zin van excel & tools inzetten om data te verbeteren)

Wat hebben wij te bieden?

Een superleuke stageplek waar je je technische skills in de praktijk kunt brengen en verder kunt ontwikkelen. Je gaat werken aan gave projecten, krijgt de kans om jezelf te overtreffen en misschien zelfs je liefde voor sneakers met tech te combineren.

Daarnaast ga je veel zelfstandig aan het werk & krijg je echt de vrijheid om je te ontwikkelen binnen de online E-commerce omgeving. Mocht je na deze stage periode niet bij ons vette bedrijf doorgaan dan heb je als het goed is genoeg kennis in huis om direct aan de slag te gaan bij alle Nederlandse E-commerce bedrijven of als freelance automation consultant 😜

Waar kan ik me aanmelden?

Dus, ben jij de tech-savvy die we zoeken? Aarzel dan niet en stuur mij (Djulan) een berichtje via de button hieronder

Klik hier voor de leukste stage van NL